Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Paula Pietraszak Fioletowa Czarownica Klaudia Walaszek Natalia . danuta2 TheBlueStar Natalka O (4941 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
Julietka napisał:
Bo chce zmienic kolor w koncu ;p
Przecież do rozjaśniania włosów , są gotowe szampony ,nawet w zwykłej >Rema1000< lub >Kiwi< , to te najtańsze ... zresztą w każdym dyskoncie , są działy z kosmetykami dla Pań .
Czy to aż tak straszny wydatek ?!.
---
W czymże masz problem !?
---
Kiedyś w Polsce , Ciemne włosy , kobiety rozjaśniały PERHYDROLEM , który kupowało się w normalnej aptece .
Jak jest w Norge , z apteką i tym specyfikiem ? nie mam pojęcia .
Jednak jak napisałem , w sklepie na pólkach w dziale kosmetycznym jest zatrzęsienie różnych rozjaśniaczy !.
---
Wystarczy przejść się i zakupić odpowiedni , pod konkretne włosy .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
28 Postów
Julia Maćkowiak
(Julietka)
Wiking
Akurat sie mylisz,bo nie ma w takich sklepach jak wymieniles pomiedzy szamponem rozjaśniajacy ,a rozjaśniaczem jest kolosalna roznica. Szampony moga byc stosowane,ale nic nie dadza poniewaz czarnej farby nie idzie tak latwo zmyc do tego potrzebna jest np kapiel rozjasniajaca,ktora chce zrobic ale nie mam jak,bo niestety tu w sklepach nie maja rozjasniacz,a tylko farby
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Julietka napisał:
Akurat sie mylisz,bo nie ma w takich sklepach jak wymieniles pomiedzy szamponem rozjaśniajacy ,a rozjaśniaczem jest kolosalna roznica. Szampony moga byc stosowane,ale nic nie dadza poniewaz czarnej farby nie idzie tak latwo zmyc do tego potrzebna jest np kapiel rozjasniajaca,ktora chce zrobic ale nie mam jak,bo niestety tu w sklepach nie maja rozjasniacz,a tylko farby
to moze idz do fryzjera??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
28 Postów
Julia Maćkowiak
(Julietka)
Wiking
Gdybym chciala isc do fryzjera to bym nie pisala na forum tego watku. Skoro chce rozjasniacz to oznacza ,ze nie potrzebuje pomocy specjalisty í w zupelnosci jestem w stanie zrobic to sama.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Dziwne że żadna "koleżanka forumowa" nie napisze nic tylko faceci próbują pomóc na wszystkie sposoby
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Moze zadna forumowa kolezanka nie ma po prostu rozjasniacza do wlosow, to co ma sie "pluc" po proznicy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
ja dalej uwazam ze domestos rozjasni na 100%
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
AndersB napisał:
Dziwne że żadna "koleżanka forumowa" nie napisze nic tylko faceci próbują pomóc na wszystkie sposoby

Może dlatego, że "koleżanki" forumowe, uważają, że z takimi sprawami, chodzi się do specjalisty. W tym wypadku, do profesjonalnego salonu fryzjerskiego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Julietka napisał:
Gdybym chciala isc do fryzjera to bym nie pisala na forum tego watku. Skoro chce rozjasniacz to oznacza ,ze nie potrzebuje pomocy specjalisty í w zupelnosci jestem w stanie zrobic to sama.
ale takie te farbki i inne kolory do wlosow sa w sklepach... wieksza rema czy ICA jest do 23.00.... jeszcze zdazysz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
giovi2 napisał:
AndersB napisał:

Może dlatego, że "koleżanki" forumowe, uważają, że z takimi sprawami, chodzi się do specjalisty. W tym wypadku, do profesjonalnego salonu fryzjerskiego.

Pogielo Cie giovi2 na wieczor ? Toz to trzeba przynajmniej jedna dniowke szykowac na takie zbytki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok